Bij Restaurant Sizzling kunt u voor € 26,50 een driegangen menu samenstellen. Indien u geen driegangen keuzemenu neemt zijn de voorgerechten €8,50- de hoofgerechten €18 en de nagerechten €7.50. Wij bieden u een ruime keuze uit verschillende vlees, vis en vegetarische gerechten. Een van de bijzonderheden van Restaurant Sizzling is de presentatie van de gerechten op zeer warme gietijzeren borden. Hierdoor beginnen de tapenades en oliën heerlijk te ruiken en worden de gerechten sissend aan tafel geserveerd. Een voordeel van ‘sizzling’ is dat uw eten lang warm blijft op het bord en u kunt uw vlees nog even doorbakken.

Voorgerechten

Zalm rolletjes
gevuld met roomkaas, basilicum en pijnboompitten

Pittige paprika soep
 met crème fraîche

Gegrilde aubergine rolletjes
gevuld met ricotta, pesto en walnoten

Empanadas
deegpasteitjes gevuld met rundvlees geserveerd met tomatensalsa en avocado aioli

Champignons
gesmoord in pomodori boter met pijnboompitten

Romige aspergesoep
geserveerd met ham

Mediterraanse kip
geserveerd met gegrilde gemarineerde groenten en paprikacrème 

Garnalen
in een tapenade van knoflook, peterselie, sambal en witte wijn, geserveerd met rucola en feta

Gazpacho
koud geserveerde tomatensoep uit Galicia 

Runder carpaccio
met Parmezaanse kaas, rucola truffelmayonaise en gemengde pitten

Mosselen
gebakken in een kruidenboter van Spaanse pepers, ui, prei en knoflook

Asperge salade
met spinazie, gebakken Schw
ärzwalderham en ei 

 

Hoofdgerechten

Alle steaks kunt u ook groot bestellen (300gr) toeslag drie euro.

Vlees

Gegrilde Argentijnse steak
geserveerd met rucola, pittige olie en Parmesan

Rib-eye,
met Serrano ham en geitenkaas mousse met honing en rozemarijn

Tex mex
roergebakken rundvlees met rode pepers, uitjes en pittige tomatensaus

Gegrilde Argentijnse steak
met jalapeño salsa en pepersaus

Gegrilde Argentijnse tournedos
 geserveerd met bourbon bacon chili jam (toeslag 4 euro) 

Surf en turf
 steak 120gr met gamba’s en gepofte knoflook

Varkenshaas
met tapenade van gebakken groen asperges met rode ui, basilicum en gesmolten mozarella

Brochette
 van Argentijnse steak met gegrilde groenten en Dijonsaus

Gevogelte

Gegrilde kipfilet

met brie, walnoten en honing

Gegrilde kipfilet
met tapenade van mango, tomaat, Spaanse pepers en koriander

 

Vis

Kabeljauw
met een roergebakken zeekraal, ui, knoflook en Spaanse pepers

Gamba’s
ongepeld, met gember-sinaasappel salsa (toeslag 3 euro)

Heilbot
met tapenade van zongedroogde tomaat, knoflook en peterselie

 Zalmfilet
op de huid gebakken met Oosterse prei tapenade

 

Vegetarisch

Portobello
gevuld met ricotta, zongedroogde tomaat, geroosterde paprika en mozzarella

Linzenburger
met Italiaanse Melanzane (aubergine, tomaat, en mozzarella)

 

Desserts

Sizzling brownie
met vanille-ijs en chocolade saus

Appelcrumble taart
 met kaneelijs

Pannacotta
met verse rode vruchten

Frisse citroen bavarois
met limoncello

Chocolade mousse
met vleugje koffie likeur, aardbeien en chocoladesaus

Banoffee
banaan karamel dessert met verkruimelde bastogne koekjes en walnoten

Cheese cake

Gezouten caramel parfait

Ierse koffie

Thee van verse mintblaadjes
* Koffie
* Cappuccino
* Thee