Bij Restaurant Sizzling kunt u voor € 28,50 een driegangen menu samenstellen. Indien u geen driegangen keuzemenu neemt zijn de voorgerechten €8,50- de hoofgerechten €17,50 en de nagerechten €7,50. Wij bieden u een ruime keuze uit verschillende vlees, vis en vegetarische gerechten. Een van de bijzonderheden van Restaurant Sizzling is de presentatie van de gerechten op zeer warme gietijzeren borden. Hierdoor beginnen de tapenades en oliën heerlijk te ruiken en worden de gerechten sissend aan tafel geserveerd. Een voordeel van ‘sizzling’ is dat uw eten lang warm blijft op het bord en u kunt uw vlees nog even doorbakken.
Voorgerechten
Zalm rolletjes
gevuld met roomkaas, basilicum en pijnboompitten met honing-mosterd dressing
Pittige paprika soep
met crème fraîche
Gegrilde aubergine rolletjes
gevuld met ricotta, pesto en walnoten
Empanadas
deegpasteitjes gevuld met rundvlees geserveerd met tomatensalsa en avocado aioli
Champignons
gesmoord in pomodori boter met pijnboompitten
Uiensoep
met Parmezaanse kaasbrood
Mediterraanse kip
geserveerd met gegrilde gemarineerde groenten en paprikacrème
Garnalen
in een tapenade van knoflook, peterselie, sambal en witte wijn, geserveerd met rucola en feta
Geitenkaas salade
met spinazie, gebakken ham, walnoten, gegrilde courgette en honing
Runder carpaccio
met Parmezaanse kaas, rucola truffelmayonaise en gemengde pitten
Mosselen
gebakken in een kruidenboter van Spaanse pepers, ui, prei en knoflook
Catalaanse vissoep,
rijkgevuld met zeevruchten
Hoofdgerechten
Alle steaks kunt u ook groot bestellen (300gr) toeslag drie euro.
Vlees
Gegrilde Argentijnse steak
geserveerd met rucola, pittige olie en Parmezaanse kaas
Rib-eye,
met Serrano ham en geitenkaas mousse met honing en rozemarijn
Tex mex
roergebakken rundvlees met rode pepers, uitjes en pittige tomatensaus
Gegrilde Argentijnse steak
met chimichurri jalapeño salsa en pepersaus
Gegrilde Argentijnse tournedos
geserveerd met bourbon bacon chili jam (toeslag 4 euro)
Surf en turf
steak 130gr met gamba’s en gepofte knoflook
Varkenshaas
met tapenade van gebakken groene asperges, rode ui, basilicum en gesmolten mozzarella
Brochette
van Argentijnse steak met gegrilde groenten en Dijonsaus
Gevogelte
Gegrilde kipfilet
met brie, walnoten en honing
Gegrilde kipfilet
met tapenade van mango, tomaat, Spaanse pepers en koriander
Vis
Kabeljauw
met tapenade van zongedroogde tomaat, knoflook en peterselie
Gamba’s
ongepeld, met gember-sinaasappel salsa (toeslag 3 euro)
Zeebaars filet
met venkel, paprika en sjalotten, gesmoord in sambal boter
Zalmfilet
op de huid gebakken met roergebakken zeekraal, ui, knoflook en Spaanse pepers
Vegetarisch
Portobello
gevuld met ricotta, zongedroogde tomaat, geroosterde paprika en mozzarella
Gegrilde halloumiburger
met avocado aioli en tomatentapenade
Desserts
Sizzling brownie
met vanille-ijs en chocolade saus
Appelcrumble taart
met kaneelijs
Pannacotta
met verse rode vruchten
Frisse citroen bavarois
met limoncello
Chocolade mousse
met aardbeien en chocoladesaus
Banoffee
banaan karamel dessert met verkruimelde bastogne koekjes en walnoten
Cheese cake
Semifredo all ‘amaretto
Ierse koffie
Thee van verse mintblaadjes
* Koffie
* Cappuccino
* Thee