Bij Restaurant Sizzling kunt u voor € 28,50 een driegangen menu samenstellen. Indien u geen driegangen keuzemenu neemt zijn de voorgerechten €8,50- de hoofgerechten €17,50 en de nagerechten €7,50. Wij bieden u een ruime keuze uit verschillende vlees, vis en vegetarische gerechten. Een van de bijzonderheden van Restaurant Sizzling is de presentatie van de gerechten op zeer warme gietijzeren borden. Hierdoor beginnen de tapenades en oliën heerlijk te ruiken en worden de gerechten sissend aan tafel geserveerd. Een voordeel van ‘sizzling’ is dat uw eten lang warm blijft op het bord en u kunt uw vlees nog even doorbakken.

Voorgerechten

Zalm rolletjes
gevuld met roomkaas, basilicum en pijnboompitten met honing-mosterd dressing

Pittige paprika soep
 met crème fraîche

Gegrilde aubergine rolletjes
gevuld met ricotta, pesto en walnoten

Empanadas
deegpasteitjes gevuld met rundvlees geserveerd met tomatensalsa en avocado aioli

Champignons
gesmoord in pomodori boter met pijnboompitten

Uiensoep
met Parmezaanse kaasbrood

Mediterraanse kip
geserveerd met gegrilde gemarineerde groenten en paprikacrème 

Garnalen
in een tapenade van knoflook, peterselie, sambal en witte wijn, geserveerd met rucola en feta

Geitenkaas salade
met spinazie, gebakken ham, walnoten, gegrilde courgette en honing

Runder carpaccio
met Parmezaanse kaas, rucola truffelmayonaise en gemengde pitten

Mosselen
gebakken in een kruidenboter van Spaanse pepers, ui, prei en knoflook

Romige bospaddenstoelen soep,
met walnoten
 

 

Hoofdgerechten

Alle steaks kunt u ook groot bestellen (300gr) toeslag drie euro.

Vlees

Gegrilde Argentijnse steak
geserveerd met rucola, pittige olie en Parmezaanse kaas

Rib-eye,
met Serrano ham en geitenkaas mousse met honing en rozemarijn

Tex mex
roergebakken rundvlees met rode pepers, uitjes en pittige tomatensaus

Gegrilde Argentijnse steak
met chimichurri jalapeño salsa en pepersaus

Gegrilde Argentijnse tournedos
 geserveerd met bourbon bacon chili jam (toeslag 4 euro) 

Surf en turf
 steak 130gr met gamba’s en gepofte knoflook

Varkenshaas
met tapenade van gebakken groene asperges,  rode ui, basilicum en gesmolten mozzarella

Brochette
 van Argentijnse steak met gegrilde groenten en Dijonsaus

Gevogelte

Gegrilde kipfilet

met brie, walnoten en honing

Gegrilde kipfilet
met tapenade van mango, tomaat, Spaanse pepers en koriander

 

Vis

Kabeljauw
met tapenade van zongedroogde tomaat, knoflook en peterselie

Gamba’s
ongepeld, met gember-sinaasappel salsa (toeslag 3 euro)

Zeebaars filet
met venkel, paprika en sjalotten, gesmoord in sambal boter

 Zalmfilet
op de huid gebakken met roergebakken zeekraal, ui, knoflook en Spaanse pepers

 

Vegetarisch

Portobello
gevuld met ricotta, zongedroogde tomaat, geroosterde paprika en mozzarella

Gegrilde halloumiburger
met avocado aioli en tomatentapenade

Paprika ratatouille
met spagetti van courgette

 

Desserts

Sizzling brownie
met vanille-ijs en chocolade saus

Appelcrumble taart
 met kaneelijs

Pannacotta
met verse rode vruchten

Frisse citroen bavarois
met limoncello

Chocolade mousse
met aardbeien en chocoladesaus

Banoffee
banaan karamel dessert met verkruimelde bastogne koekjes en walnoten

Cheese cake

Semifredo all ‘amaretto

Ierse koffie

Thee van verse mintblaadjes
* Koffie
* Cappuccino
* Thee