“Een lekker diner wijst je de weg naar een goede film”

Elke dag van de week behalve vrijdag en zaterdag heeft restaurant Sizzling in samenwerking met Pathé een driegangen keuze menu inclusief bioscoopkaartje. De prijs hiervan €29,50.

De kaartjes moet u NIET zelf kopen via de website van Pathé, zelf gekochte kaartjes kunnen wij niet vergoeden.

Driegangen keuze menu

Bij het driegangen menu heeft U keus uit vijf voorgerechten, vijf hoofdgerechten en drie nagerechten. De gerechten waar u op dit moment uit kunt kiezen, vindt u hieronder.

Het Pathé menu is niet geldig voor de ladies night en valentijnsdag.

Imax en 3D en sneak voorstellingen met toeslag

Wilt u genieten van complete 3-Gangen menu?

Met een toeslag van drie euro kunt u gebruik maken van de complete kaart (let op, toeslagen op de gerechten vervallen niet)

Reserveren?

Reserveren doet u via 040-2134459 of via deze website.
Online reserveren
U kunt doorgeven welke voorstelling bij Pathé u wilt bezoeken en hoe laat. Wij adviseren u minimaal twee en een half uur voor het begin van de voorstelling naar restaurant Sizzling te komen voor uw diner.
De voorstellingen kan best druk zijn, wilt u zeker zijn van een kaartje reserveer de voorstelling dan via de website van Pathe www.pathe.nl/reserveertickets, geef het reserveringnummer of QR code aan ons door. Wij zorgen dat we met uw reserveringsnummer de kaartjes halen. Indien een voorstelling al wat langer draait is dit waarschijnlijk niet nodig maar wij kunnen nooit garanderen dat de voorstelling niet is uitverkocht.
Kijk voor meer informatie op de website van Pathe Eindhoven.