Bij Restaurant Sizzling kunt u voor € 29,50 een driegangen menu samenstellen. Indien u geen driegangen keuzemenu neemt zijn de voorgerechten €8,50- de hoofgerechten €18,50 en de nagerechten €7,50. Wij bieden u een ruime keuze uit verschillende vlees, vis en vegetarische gerechten. Een van de bijzonderheden van Restaurant Sizzling is de presentatie van de gerechten op zeer warme gietijzeren borden. Hierdoor beginnen de tapenades en oliën heerlijk te ruiken en worden de gerechten sissend aan tafel geserveerd. Een voordeel van ‘sizzling’ is dat uw eten lang warm blijft op het bord en u kunt uw vlees nog even doorbakken.

Voorgerechten

Zalm crostini’s
  met roomkaas, basilicum  pitttenmix en een honing-mosterd dressing

Pittige paprikasoep
 met crème fraîche

Gegrilde aubergine
geserveerd met pittige avocado en mozzarella

Empanadas
deegpasteitjes gevuld met rundvlees, geserveerd met tomatensalsa en avocado aioli

Champignons
gesmoord in pomodori boter met pittenmix

Palmhart salade
geserveerd met little gem, tomaat, komkommer, granaatappelpitjes en balsamicodressing

Mediterrane kip
geserveerd met gegrilde gemarineerde groenten en paprikacrème 

Garnalen
in een tapenade van knoflook, peterselie, sambal en witte wijn, geserveerd met rucola en feta

Runder carpaccio
met Parmezaanse kaas, rucola truffelmayonaise en gemengde pitten

Mosselen
gebakken in een kruidenboter van Spaanse pepers, ui, prei en knoflook

Thom kha kai soep,
Thaise kippensoep 

Albondigas
Spaanse gehaktballen in pittige tomatensaus

Tomatensoep
uit Galicia rijkelijk gevuld met groentes en spekjes

 

Hoofdgerechten

Alle steaks kunt u ook groot bestellen (300gr) toeslag drie euro.

Vlees

Gegrilde Argentijnse steak
geserveerd met rucola, pittige olie en Parmezaanse kaas

Runderstoofschotel,
met rodewijn en champignons

Tex mex
roergebakken rundvlees met rode pepers, uitjes en pittige tomatensaus

Gegrilde Argentijnse steak
met chimichurri jalapeño salsa en pepersaus

Jalapeno cheddar burger
 hamburger van 220 gram geserveerd met bacon bourbon chilli jam 

Surf en turf
 steak 130gr met gamba’s en gepofte knoflook

Varkenshaas
met brie, honing en rozemarijn geserveerd met rode portsaus

Brochette
 van Argentijnse steak met gegrilde groenten en knoflooksaus

Specialiteiten

Argentijnse rib-eye (300gr)
 met serranoham en geitenkaasmousse met honing en rozemarijn (toeslag €4)

Ierse rib-eye (300 gr)
 ingesmeerd met chiliboter en geserveerd met gepofte knoflook (toeslag €5)

Argentijnse tournedos
 geserveerd met bourbon bacon chili jam (toeslag €5)

Gevogelte

Citroen kipfilet

sous vide bereid met knoflook en thijm, geserveerd met gegrilde tomaat

Spaanse kipstoofpot
met een tapenade van gebakken groene asperges, rode ui, basilicum en gesmolten mozzarella

 

Vis

Zee-duo
zeebaars met gamba’s op gesauteerde zeekraal tomaat tapenade

Gamba’s
ongepeld, met gember-sinaasappel salsa

Zeebaars filet
met venkel, paprika en sjalotten, gesmoord in sambal boter

 Zalmfilet
ingestreken met pepers en geserveerd met mango chutney

 

Vegetarisch

Portobello
gevuld met ricotta, zongedroogde tomaat, geroosterde paprika en mozzarella

Halloumi spies
met gegrilde groentes en een tomaten salsa 

Vegan curry
met pompoen, wortel, courgette en kikkererwten, geserveerd met rijst

 

 

 

Desserts

Sizzling brownie
met vanille-ijs en chocolade saus

Appelcrumble taart
 met kaneelijs

Affogato
karamel-ijs met walnoten, overgoten met espresso

Frisse citroen bavarois
met limoncello

Chocolade mousse
met aardbeien en chocoladesaus

Griekse yoghurt
met walnoten en honing

Churros cheesecake
bestrooid met kaneelsuiker geserveerd met chocoladesaus 

Semifredo all ‘amaretto

Ierse koffie

Thee van verse mintblaadjes
* Koffie
* Cappuccino
* Thee